> > Entre teles (vocabulari valencià)
traducir al castellano

Entre teles (vocabulari valencià)

Entre teles. Roba íntima, roba de vestir, roba d'abric,… el tema que oferim en este apartat és necessari per a superar l'examen del nivell Oral de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) i imprescindible per als següents nivells Elemental, Mitjà i Superior de la mateixa JQCV.

Àmplia el teu lèxic valencià fent exercicis pràctics de teles y roba en valencià en el nivell que tu tries.

El vocabulari valencià entre teles està estructurat perquè tu tries el nivell a superar. Tria nivell oral per a aprendre el vocabulari valencià bàsic de les peces de roba. Tria els nivells elemental, mitjà i superior una vegada superat cada un d'ells respectivament.

Així, per mitjà dels exercicis de vocabulari valencià de roba, teles i peces de vestir ampliaràs el teu vocabulari i tindràs més coneixements de la llengua valenciana.

Ànim.


Notice: Undefined variable: publisobrecomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 2

Notice: Undefined variable: presentacomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 9

Notice: Undefined index: error in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 14

Comentarios

mari cruz
04-06-2018 - 13:41
No lo pongo en valenciano porque todavía estoy aprendiendo. Me gusta mucho esta página. Estoy aprendiendo mucho vocabulario.
Ramón
04-08-2016 - 10:50
En aquest apartat, hi ha una pregunta que diu: prenda de bany, i la resposta que dona es: banayador, crec que será una errata, si no estic confundit es diu, Banyador.
zaira gil galan
04-07-2013 - 17:27
la pagina bo es bona es molt dificil
Cigfluefe
11-06-2012 - 12:46
Leer el mundo blog, bastante bueno
Pepet
30-05-2012 - 17:20
Jo, abans que aprovar el mig, m'estime més aprovar-lo sencer.Lo que va davant, va davant, Visantico.

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:Notice: Undefined variable: barraderechabloque in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 73

Punxa i practica


Notice: Undefined variable: codigopie in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 117
@ 2008 - Todos los derechos reservados