> > Pobles de la Comunitat Valenciana
traducir al castellano

Pobles de la Comunitat Valenciana

En la secció Pobles de la Comunitat Valenciana anirem presentant diversos pobles de la Comunitat Valenciana que considerem amb un cert encant.

En Pobles de la Comunitat Valenciana tractarem de comunicar-vos les sensacions percebudes, els sentiments que afloren, els encants descoberts, els racons oblidats, és a dir, allò que no es troba en una guia de turisme, percepcions subjectives que conviden a gaudir del moment, a la comtemplació individual mes que la simple presentació dels monuments o els llocs d'interés.

Pobles de la Comunitat Valenciana pretén ser un lloc participatiu, en el que inclogues les teues experiències viscudes, en el que ens expresses els sentiments i les emocions que han aflorat en la teua visita.

Desitgem que Pobles de la Comunitat Valenciana vos servisca, amb la col·laboració de tots, com a segona guia de viatge, aquella que no portem en la motxilla, impalpable, invisible.

Esperem la vostra aportació per mitjà de correu electrònic


Se ha producido un error al intentar conectar al servidor MySQL: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'admin_practi'@'localhost' (using password: YES)