> > Pobles de la Comunitat Valenciana
traducir al castellano

Pobles de la Comunitat Valenciana

En la secció Pobles de la Comunitat Valenciana anirem presentant diversos pobles de la Comunitat Valenciana que considerem amb un cert encant.

En Pobles de la Comunitat Valenciana tractarem de comunicar-vos les sensacions percebudes, els sentiments que afloren, els encants descoberts, els racons oblidats, és a dir, allò que no es troba en una guia de turisme, percepcions subjectives que conviden a gaudir del moment, a la comtemplació individual mes que la simple presentació dels monuments o els llocs d'interés.

Pobles de la Comunitat Valenciana pretén ser un lloc participatiu, en el que inclogues les teues experiències viscudes, en el que ens expresses els sentiments i les emocions que han aflorat en la teua visita.

Desitgem que Pobles de la Comunitat Valenciana vos servisca, amb la col·laboració de tots, com a segona guia de viatge, aquella que no portem en la motxilla, impalpable, invisible.

Esperem la vostra aportació per mitjà de correu electrònic


Comentarios

Felix Morán
13-12-2018 - 19:43
Excelente ayuda para mis inicios en valenciano. Muy agradecido por el apoyo altruista de esta www Mil gracias
Marta
18-03-2018 - 19:06
Muy buena la página para aprender valenciano, gracias!!
Marta
04-10-2017 - 15:04
Me gustaría aprender valenciano y la verdad es que esta página está muy bien. aunque me cuesta un poco entender las explicaciones.
juanmaroger
07-11-2016 - 11:31
hola buenos dias; quisiera aprender valenciano,actualmente estoy en paro y creo que seria bueno para mi podriais indicarme la mejor forma de hacerlo espero vuestra ayuda JMR
Isabel Mollón de Assenmacher
24-09-2015 - 08:16
Mertxe! Pienso que si quieres aprender el Valenciá, siempre será mejor entender o recibir las explicaciones en el mismo Valenciano, que, aunque puedas entenderlas mejor en el Castellano por hablar el mismo, siempre es mejor entenderlo en el mismo idioma que estás aprendiendo.

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimirá)


Mensaje:


Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados