> Gent > Practica música: fraskito
traducir al castellano

Practica música: fraskito

Fraskito 01

Toquen les campanes a glòria.

Commemoren la llibertat, la passió, els sentiments

que desperten els cèlebres i ferms ecos del verb.

Miguel seguix viu,

Els seus versos seguixen perennes entre els que som devots de la seua vida i obra.

Fraskito 02
Les evocacions d'un poble i el seu temps, la memòria d'un poeta i els seus versos,… sorgixen de les cordes d'una guitarra i de la veu d'un gitano, Fraskito, Francisco Rodríguez Fernández. Encara que d'origen granadí tenim un alacantí, concretament d'Elx, que ens pot fer somiar, imaginar, …

fraskito 03
De la seua música s'alliberen sensacions d'històries dolces i també amargues per a despertar ple de sentiments. Per als nostres usuaris vos deixem un vídeo que esperem siga del vostre gust . Amb un dels temes del seu nou disc Tierra y Sangre, homenatge al poeta oriolà Miguel Hernández, us presentem imatges del seu concert oferit en el Racó “Hernandiano” d'Oriola. Una gran posada en escena amb excel·lents músics, ballaors i la guitarra i la veu gitana del nostre artista Fraskito van fer vibrar d'entusiasme al públic assistent a la presentació de Tierra y Sangre.

Des de la nostra web els desitgem un bon futur.

Comentarios

Teo omg youtube
03-12-2018 - 10:53
esta bien pero podríais poner ejercicios de repaso
ANONIMO
06-03-2018 - 16:58
Podría haber un examen para repasar esto pero salvo por eso todo esta genial.
J
24-10-2017 - 15:57
TENGO UNA DUDA. HE VISTO QUE LA PALABRA ANORMALIDAD NO LLEVA APOSTROFE, Y EN OTRA PÁGINA HE VISTO QUE SI LA LLEVA. NO ENTIENDO NADA, PERO ME PARECE PENOSO, AHORA NO SÉ DE DONDE OBTENER LAS REGLAS/NORMAS, Y QUE ESTEN BIEN ESCRITAS.
ANDRES
28-08-2017 - 09:17
m´ha paregut una pagina molt bona per estudiar per que en el llibre meu de catalá no m´enterava de res és un gran resum sobre l´apostrafió i esper que facin més pàgines com aquestes , però d´altres temes clar jajaja ;)
ANDRES
28-08-2017 - 09:16
m´ha paregut una pagina molt bona per estudiar per que en el llibre meu de catalá no m´enterava de res és un gran resum sobre l´apostrafió i esper que facin més pàgines com aquestes , però d´altres temes clar jajaja ;)

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:

@ 2008 - Todos los derechos reservados