Notice: Undefined index: tabla in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/examenes/examenes.php on line 19
Exàmens de la JQCV d'anteriors convocatòries
Notice: Undefined index: pagina in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/head5.php on line 18
> > Exàmens de la JQCV d'anteriors convocatòries
traducir al castellano

Exàmens de la JQCV d'anteriors convocatòries

Exàmens de la JQCV (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) és la pàgina en què anirem recopilant els exàmens de la JQCV que s'han realitzat fins ara i atenent a la nova estructura d'examen, de manera que podeu avaluar els vostres coneixements.

Des de la nostra web pots realitzar els exàmens de la JQCV com si estigueres en la mateixa prova. Els diferents nivells (oral, elemental, mitjà i superior) estan estructurats de la mateixa manera que els exàmens de la JQCV perquè el nostre usuari estudiant s'habitue a la prova i no trobe dificultats, de tres respostes ha de triar una que és la resposta verdadera. A l'instant l'usuari sabrà la seua puntuació dels exàmens de la JQCV d'anteriors convocatòries gràcies al nostre sistema d'autoavaluació.

Així, doncs, exàmens de la JQCV (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) és una part de la nostra web que destinem a la teua pròpia autoavalución. Et recomanem que utilitzes esta opció únicament quan hages practicat prou sobre els nostres exercicis pràctics i la teua puntuació siga elevada, de manera que els exàmens de la JQCV seran nous i desconeguts encara que assumibles per al teu nivell de coneixements.

En el nostre apartat d'Exàmens de la JQCV pretenem ajudar-te, facilitar el teu aprenentatge per a assimilar el nivell de coneixements necessaris i superar els distints nivells. Gràcies al nostre projecte de pràctica prendràs o recuperaràs la confiança per a afrontar qualsevol nivell dels exàmens de la JQCV, per mitjà de les proves d'anteriors convocatòries.

T'animem així, a l'estudi detallat de les lliçons incloses en el nostre curs com a millor preparació possible per a resoldre satisfactòriament els exàmens. Ànim!


Notice: Undefined variable: publisobrecomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 2

Notice: Undefined variable: presentacomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 9

Notice: Undefined variable: categoria in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 11


Notice: Undefined variable: barraderechabloque in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 73

Punxa i practica


Notice: Undefined variable: codigopie in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 117
@ 2008 - Todos los derechos reservados