> > Comprova dictat examen novembre 2011 mitjà vesprada
traducir al castellano

Comprova dictat examen novembre 2011 mitjà vesprada

Una vegada realitzat el dictat en valencià i no abans, que és aconsellable, comprova si el teu exercici o dictat està correcte.

Errors d'accentuació, errors de grafies, errors de puntuació, … tot compta en el dictat en valencià de la JQCV. Has de ser exahustiu en la correcció per a reconéixer els teus errors en la teua redacció del dictat en valencià.

La vostra web Practicavalenciano, espera que et resulte d'utilitat este comprovador del dictat en valencià de l'examen de la JQCV, i clar que sí, s'espera que la prova haja resultat tot un èxit.

Sempre que vullgues podràs tornar a realitzar el dictat d'examen de valencià de la JQCV, i a través del comprovador de dictat podràs anar detectant els avanços en la teua formació.

Diuen que fa moltíssims anys, hi havia un majestuós castell en el cor d’una bella plana. La fortalesa estava habitada per un rei i la seua refinada cort. El sobirà era un jove de grata presència i tenia bon cor en el fons, per bé que algunes vegades es mostrava bastant capritxós i impacient. I és que s’havia criat orfe, i el seu benèvol institutor l’havia consentit massa. D’adolescent s’aficionà molt al noble exercici de la caça, però quan va complir-ne vint-i-tants la inclinació ja passava de la ratlla. Tant que malauradament no respectava ni la veda ni cap classe d’animal.

Comentarios

Elías MM Asensio
18-05-2018 - 10:24
No te entenc bé, pero no pel valencià, sino per la dicció al pronunciar.
Ana
15-11-2017 - 11:54
Al dictat de 2009 de la vesprada, el primer àudio té una errada en el primer paràgraf en "tenía les seues hortes" dieu "hortetes"
Elena
13-11-2017 - 23:09
Hola buenas noches, si no mencionan las comas entre frase y frase hay que ponerlas igualmente?
Celia
18-10-2017 - 16:54
Em servix de molt per a acostumar-me al so a este idioma. Gràcies.
juanjo
05-10-2017 - 09:55
dictes massa ràpid. crec que no podria fer-ne tampoc en castellà...

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:


Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados