> > Comprova dictat examen novembre 2011 mitjà matí
traducir al castellano

Comprova dictat examen novembre 2011 mitjà matí

Una vegada realitzat el dictat en valencià i no abans, que és aconsellable, comprova si el teu exercici o dictat està correcte.

Errors d'accentuació, errors de grafies, errors de puntuació, … tot compta en el dictat en valencià de la JQCV. Has de ser exahustiu en la correcció per a reconéixer els teus errors en la teua redacció del dictat en valencià.

La vostra web Practicavalenciano, espera que et resulte d'utilitat este comprovador del dictat en valencià de l'examen de la JQCV, i clar que sí, s'espera que la prova haja resultat tot un èxit.

Sempre que vullgues podràs tornar a realitzar el dictat d'examen de valencià de la JQCV, i a través del comprovador de dictat podràs anar detectant els avanços en la teua formació.

El doctor arribà a l’orfenat acompanyat del metge argentí. La informació que rebien les monges era que el doctor estranger intentava curar la tuberculosi d’aquells malalts, encara que ell mateix els l’havia inoculada. Els guardaespatles se n’anaren fins a la una, l’hora en què tornarien a recollir-los. Ell havia sabut la notícia de la mort d’un xiquet, el cadàver del qual va ordenar que fóra traslladat a l’hospital per practicar-li l’autòpsia. Abans comprovà que era el pacient aqui havia injectat clorur càlcic i gelatina, maldant per subministrar-li proteïnes que el cos metabolitzaria amb el calci per augmentar així l’eficàcia del tractament.

Comentarios

Elías MM Asensio
18-05-2018 - 10:24
No te entenc bé, pero no pel valencià, sino per la dicció al pronunciar.
Ana
15-11-2017 - 11:54
Al dictat de 2009 de la vesprada, el primer àudio té una errada en el primer paràgraf en "tenía les seues hortes" dieu "hortetes"
Elena
13-11-2017 - 23:09
Hola buenas noches, si no mencionan las comas entre frase y frase hay que ponerlas igualmente?
Celia
18-10-2017 - 16:54
Em servix de molt per a acostumar-me al so a este idioma. Gràcies.
juanjo
05-10-2017 - 09:55
dictes massa ràpid. crec que no podria fer-ne tampoc en castellà...

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:


Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados