Notice: Undefined index: tabla in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/dictados/dictados201011mmcomprobador.php on line 11
Comprova dictat examen novembre 2010 mitjà matí
Notice: Undefined index: pagina in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/head5.php on line 18
> > Comprova dictat examen novembre 2010 mitjà matí
traducir al castellano

Comprova dictat examen novembre 2010 mitjà matí

Una vegada realitzat el dictat en valencià i no abans, que és aconsellable, comprova si el teu exercici o dictat està correcte.

Errors d'accentuació, errors de grafies, errors de puntuació, … tot compta en el dictat en valencià de la JQCV. Has de ser exahustiu en la correcció per a reconéixer els teus errors en la teua redacció del dictat en valencià.

La vostra web Practicavalenciano, espera que et resulte d'utilitat este comprovador del dictat en valencià de l'examen de la JQCV, i clar que sí, s'espera que la prova haja resultat tot un èxit.

Sempre que vullgues podràs tornar a realitzar el dictat d'examen de valencià de la JQCV, i a través del comprovador de dictat podràs anar detectant els avanços en la teua formació.

En aquell temps en què la vall es trobava en el llindar del domini musulmà, o siga, quan les escaramusses, raptes i guerrilles entre moros i cristians eren cosa freqüent, vivia a la vila un jove matrimoni, que habitaven una caseta assolellada al capdamunt de la població.Feia molt poc de temps que s’havien casat, i amb penes i treballs, començaven a disposar d’una propietat modesta. Tenien una cinquantena d’animals de bestiar, i s’havien construït un bon corral d’ovelles i cabres al peu de la muntanya. També tenien una horta de curta però molt bona terra en la qual conreaven tota classe de tendres hortalisses.


Notice: Undefined variable: publisobrecomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 2

Notice: Undefined variable: presentacomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 9

Notice: Undefined index: error in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 14

Comentarios

Elías MM Asensio
18-05-2018 - 10:24
No te entenc bé, pero no pel valencià, sino per la dicció al pronunciar.
Ana
15-11-2017 - 11:54
Al dictat de 2009 de la vesprada, el primer àudio té una errada en el primer paràgraf en "tenía les seues hortes" dieu "hortetes"
Elena
13-11-2017 - 23:09
Hola buenas noches, si no mencionan las comas entre frase y frase hay que ponerlas igualmente?
Celia
18-10-2017 - 16:54
Em servix de molt per a acostumar-me al so a este idioma. Gràcies.
juanjo
05-10-2017 - 09:55
dictes massa ràpid. crec que no podria fer-ne tampoc en castellà...

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:Notice: Undefined variable: barraderechabloque in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 73

Punxa i practica


Notice: Undefined variable: codigopie in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 117
@ 2008 - Todos los derechos reservados