Notice: Undefined index: tabla in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/dictados/dictados201006smcomprobador.php on line 11
Comprova dictat examen juny 2010 superior
Notice: Undefined index: pagina in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/head5.php on line 18
> > Comprova dictat examen juny 2010 superior
traducir al castellano

Comprova dictat examen juny 2010 superior

Una vegada realitzat el dictat en valencià i no abans, que és aconsellable, comprova si el teu exercici o dictat està correcte.

Errors d'accentuació, errors de grafies, errors de puntuació, … tot compta en el dictat en valencià de la JQCV. Has de ser exahustiu en la correcció per a reconéixer els teus errors en la teua redacció del dictat en valencià.

La vostra web Practicavalenciano, espera que et resulte d'utilitat este comprovador del dictat en valencià de l'examen de la JQCV, i clar que sí, s'espera que la prova haja resultat tot un èxit.

Sempre que vullgues podràs tornar a realitzar el dictat d'examen de valencià de la JQCV, i a través del comprovador de dictat podràs anar detectant els avanços en la teua formació.

Va passar el mocador per damunt de les tecles impol·lutes del piano. Tenia la sang plena de punxes i el cor a punt d'esberlar-se. Un estossec d'home, llunyà i potent, li va fer recordar la immensitat de la sala plena de públic. Es va ajustar els punys de la camisa. A mà dreta, va sentir l'atracció absurda i suïcida del no-res però ho va resistir. Llavors, dos grosses gotes de suor li van relliscar pel front fins a enterbolir-li, de sobte, la visió. Va inspirar un parell de vegades i començà amb els primers acords misteriosos. Pel públic s'estengué un calfred de pànic quan va sentir aquella meditació íntima sobre la mort, escrita per un compositor avesat a plorar en si bemoll major.


Notice: Undefined variable: publisobrecomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 2

Notice: Undefined variable: presentacomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 9

Notice: Undefined index: error in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 14

Comentarios

Elías MM Asensio
18-05-2018 - 10:24
No te entenc bé, pero no pel valencià, sino per la dicció al pronunciar.
Ana
15-11-2017 - 11:54
Al dictat de 2009 de la vesprada, el primer àudio té una errada en el primer paràgraf en "tenía les seues hortes" dieu "hortetes"
Elena
13-11-2017 - 23:09
Hola buenas noches, si no mencionan las comas entre frase y frase hay que ponerlas igualmente?
Celia
18-10-2017 - 16:54
Em servix de molt per a acostumar-me al so a este idioma. Gràcies.
juanjo
05-10-2017 - 09:55
dictes massa ràpid. crec que no podria fer-ne tampoc en castellà...

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:Notice: Undefined variable: barraderechabloque in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 73

Punxa i practica


Notice: Undefined variable: codigopie in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 117
@ 2008 - Todos los derechos reservados