Notice: Undefined index: tabla in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/dictados/dictados201006sm.php on line 11
Dictat examen juny 2010 superior
Notice: Undefined index: pagina in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/head5.php on line 18
> > Dictat examen juny 2010 superior
traducir al castellano

Dictat examen juny 2010 superior

Atenent a les demandes dels nostres usuaris, apareix un nou apartat, practica dictats en valencià. La finalitat és que pugues practicar el dictat dels exàmens de valencià de la JQCV: mitjà, superior, …altres nivells.

La prova del dictat en l'examen de la JQCV és una part important ja que junt amb la redacció té un valor d'un 30 % de la prova.

El dictat, en les proves de la JQCV, té una quantitat d'entre 100 paraules per al nivell mitjà i 125 paraules per al nivell superior aproximadament. El nostre consell és que comences a familiaritzar-te amb l'àrea d'expressió escrita, prenent molt en compte el dictat en valencià.

Per a practicar els dictats en valencià en la nostra web i preparar-te els exàmens de la JQCV has d'atendre a la dinàmica de l'exercici i als consells que et proposem:

  1. L'examinador llegirà el dictat en valencià de forma continuada, de forma seguida. Mentres tu has d'escoltar el dictat en valencià amb atenció, atenent a les pauses de la lectura per a escriure amb correcció el dictat.
  2. Una vegada acabada la primera lectura del dictat en valencià, l'examinador repetirà de nou el dictat de manera més pausada, repetint dos vegades cada fragment del dictat en valencià. Has de prendre nota del dictat en valencià sense presses ni nervis. Si hi ha alguna paraula o fragment que es va passar i no vas prendre nota, tranquil i espera a la tercera lectura del dictat en valencià que serà seguida.
  3. Acabada la segona lectura hi haurà una altra lectura del dictat en valencià seguida i continuada, sense pauses. Esta és la teua oportunitat per a repassar i atendre de nou a les pauses (per als punts i comes) i a les paraules que et falten del dictat en valencià.

Com es pot observar, la nostra web practicavalenciano.És i el seu apartat de practica dictats en valencià, et proposa una pràctica de dictats en valencià igual a l'exercici que es realitza en la JQCV en els nivells mitjà i superior. Això sí amb l'opció de repetir el dictat sempre que vullgues, encara que recorda que no és el que ocorrerà si et presentes al mitjà o superior.

  1. Primer, lectura del dictat en valencià al complet, sense pauses.
  2. Segon, lectura del dictat en valencià amb pauses.
  3. Tercer, lectura del dictat en valencià al complet, sense pauses, per a repassar.

Finalment, per a comprovar la correcció del teu dictat en valencià s'ha incorporat un enllaç en què podràs veure el dictat escrit correcte. D'esta manera podràs comparar el teu dictat amb la correcció i atendre els errors que has comés.

El desig de la web, la vostra web per a practicar valencià, en este cas dictats en valencià, és que obtingueu la meta proposada, ja siga aprendre valencià o aprovar qualsevol examen de la JQCV.


Notice: Undefined variable: publisobrecomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 2

Notice: Undefined variable: presentacomentarios in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 9

Notice: Undefined index: error in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 14

Comentarios

Elías MM Asensio
18-05-2018 - 10:24
No te entenc bé, pero no pel valencià, sino per la dicció al pronunciar.
Ana
15-11-2017 - 11:54
Al dictat de 2009 de la vesprada, el primer àudio té una errada en el primer paràgraf en "tenía les seues hortes" dieu "hortetes"
Elena
13-11-2017 - 23:09
Hola buenas noches, si no mencionan las comas entre frase y frase hay que ponerlas igualmente?
Celia
18-10-2017 - 16:54
Em servix de molt per a acostumar-me al so a este idioma. Gràcies.
juanjo
05-10-2017 - 09:55
dictes massa ràpid. crec que no podria fer-ne tampoc en castellà...

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimir)


Mensaje:Notice: Undefined variable: barraderechabloque in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 73

Punxa i practica


Notice: Undefined variable: codigopie in /home/admin/web/practicavalenciano.es/public_html/div-inferior.php on line 117
@ 2008 - Todos los derechos reservados