El plat de hui és un dinar típic del sud de la província d'Alacant. S'anomena Arròs amb costra.
Passa, ol i assenta't a menjar:
-1 conill.
-Mig pollastre.
-Embotit: llonganissa blanca, llonganissa roja i botifarra.
-1 tomaca madura.
-½ litre d'aigua.
-Safrà.
-Jolivert.
-Sal.
-Arròs.
-1 dotzena d'ous.
-½ got d'oli.
Es posa al foc en la paella, se sofrig l'embotit. Se sofrig el pollastre i el conill, i als pocs minuts es s'afig la tomaca. Una vegada sofregit, s'afig el mig litre d'aigua, la sal, el jolivert, l'arròs i l'embotit, i es deixa coure durant 10 minuts.
S'apaga el foc i es procura que quede un poc caldós. Es baten els ous i es tiren per damunt de l'arròs. Es fica al forn precalfat a 220º fins que els ous quallen, a manera de costra.
Després es trau del forn i a menjar.
Envíanos tu receta a www.practicavalenciano.es