Curs de valencià online
traducir al castellano

Curs de valencià online

En aquest curs de valencià pretenem, amb exercicis i explicacions introduir-te de manera entretinguda en la llengua valenciana seguint el programa de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Vocabulari, ortografia, gramàtica, curiositats, …, són les nostres propostes educatives perquè pugues superar els exàmens de nivell oral, nivell elemental, nivell mitjà, i nivell superior de la JQCV; o perquè adquirisques coneixements de la llengua de la Comunitat Valenciana.

Prepara els nivels de Valencià: Superior, Mitjà, Elemental y Oral

de la JQCV (JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ)

Aprèn valencià de manera gratuïta

Teoria, exercicis autoavaluables,curiositats, cultura,...

La nostra proposta pedagògica: submergir-nos a poc a poc en la llengua valenciana coneixent al mateix temps la seua cultura per mitjà d'un aprenentatge programat i per nivells.

El nostre consell: practica diàriament, treballa i entén les orreccions sense presses.

La nostra condició: ja que la nostra pàgina és gratuïta, informa els teus companys, col·labora aportant idees i corregix errates si les trobes que nosaltres també som humans.

Comentarios

jean jacques Balier
06-05-2017 - 06:39
Hola soy francés y me voy a jubilar a Denia,deseo aprender el valencia para favorecer mi integracion. Cuales son la posibilades ? Gracies.
Àngel
28-04-2017 - 17:50
yo estudio en castellón, y estoy yendo a la escuela oficial de idiomas. Preguntad en la escuela oficial de idiomas de vuestra ciudad (por catalan seguramente encontrareis y son convalidables la inmensa mayoria de veces). El mitjà equivale al C1, el superior al C2.
Sonia
02-04-2017 - 10:59
Cuantos errores podemos hacer en casa apartado del c2?
Sonia
02-04-2017 - 10:59
Cuantos errores podemos hacer en casa apartado del c2?
Laura S
30-03-2017 - 23:32
Hola vivo en Madrid y deseo sacar la titulación necesaria para opositar. Creo q es el mitja y la capacitación. Sabéis de algún lugar donde pueda estudiarlo de forma intensiva y q no sea super caro? Parto de cero así q no me atrevo de forma autodidacta ni nada de eso, prefiero tener un profesor q me guíe. Muchas gracias!

Publicar comentario


Autor:


Email: (No se imprimirá)


Mensaje:

escapat
treballem llengua

Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados