> > Cuinar arros amb costra
traducir al castellano

Cuinar arros amb costra

El plat de hui és un dinar típic del sud de la província d'Alacant. S'anomena Arròs amb costra.

Passa, ol i assenta't a menjar:

imagen Arròs amb costra

Ingredients per a 6 persones:

-1 conill.

-Mig pollastre.

-Embotit: llonganissa blanca, llonganissa roja i botifarra.

-1 tomaca madura.

-½ litre d'aigua.

-Safrà.

-Jolivert.

-Sal.

-Arròs.

-1 dotzena d'ous.

-½ got d'oli.

Preparació:

Es posa al foc en la paella, se sofrig l'embotit. Se sofrig el pollastre i el conill, i als pocs minuts es s'afig la tomaca. Una vegada sofregit, s'afig el mig litre d'aigua, la sal, el jolivert, l'arròs i l'embotit, i es deixa coure durant 10 minuts.

S'apaga el foc i es procura que quede un poc caldós. Es baten els ous i es tiren per damunt de l'arròs. Es fica al forn precalfat a 220º fins que els ous quallen, a manera de costra.

Després es trau del forn i a menjar.

Bon profit.

Envíanos tu receta a www.practicavalenciano.es


Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados