> > Aletes de pollastre al pebre
traducir al castellano

Aletes de pollastre al pebre

Del Baix Segura de la província d'Alacant ens ve esta recepta que es pot fer amb cuixes de pollastre, o aletes de pollastre o simplement pollastre trossejat.

També al gust del comensal s'elabora la senzilla salsa que acompanya este plat, de més a menys espessa, amb més o menys pebre,…

Passa, ol i assenta't a menjar:

imagen Aletes de pollastre al pebre

Ingredients:

- Aletes de pollastre.

- Alls.

- Pebre negre en gra.

- Fulles de llorer.

- Un got de vi o conyac.

- Oli.

- Farina.

- Aigua.

Preparació:

Fregir bé les aletes de pollastre amb oli. Quan estiguen ben fetes s'afig all per damunt, prèviament tallat en trossets, deixant que es dauren i evitant al moure la fregitel·la que es cremen.

Posteriorment, i daurats els alls, s'afig un got de vi o conyac que tallarà la fregitel·la al mateix temps que es forma una salsa que aconseguirem millorar afegint unes fulles de llorer i pebre negre en gra al gust.

Passats uns pocs minuts s'ha d'afegir vinagre al gust acompanyat d'un got d'aigua. Caldrà moure prou, deixant coure de 10 a 15 minuts a foc lent i llest.

Per descomptat, per a la gent que li agrade la salsa més espessa es pot afegir un poc de farina per a aconseguir més consistència.

Bon profit.

Recepta enviada per Ángel Ortiz Gea, Oriola.

Envíanos tu receta a www.practicavalenciano.es


Punxa i practica

@ 2008 - Todos los derechos reservados